سونیتا ویلیامز مسلمان شد!
1- هیچ منبع معتبر خبری در جهان این خبر را تایید نمیکند. کافی است با سرچ انگلیسی و جستجوی آن، به این مطلب پی ببریم.
2- از معتبرترین سایتهای ناقل خبر، سایت WikiIslam است که این سایت نیز نوشته «ادعای مسلمان شدن سونیتا ویلیامز» و در همان مطلب ادعا را تلویحا رد کرده است.
3- تمام ناقلین این خبر بلاگها و انجمنها هستند و عموما هم مطلبشان یکی و کپیپیست شده است.
4- کاربران متعددی این خبر را باور کردهاند و Yahoo Answer در چند نوشته این را نقل کرده است و در پاسخهای مربوط به آن این مدعا رد شده است.
5- ادعای مطرح شده این است که او اولین زن فضانورد هندی است که در آمریکا به ماه رفته است، اما اولا او اولین زن هندی فضانورد نیست و اولین زن هندی Kalpana Chawala است و دوما اینکه او اصلا تا کنون به ماه نرفته است، بلکه به ایستگاه فضایی بینالمللی رفته.
6- اگر صحت و سقم اخبار منتشر شده را در صفحه انگلیسی ویکیپدیا Sunita William بررسی کنیم، هیچ خبری در خصوص این مدعا و مسلمانی او نیست. (هرچند ویکپدیا منبع معتبری نیست، اما بررسیهای نگارنده نشان میدهد در خصوص این فضانورد، نوشتههای مستندی داشته است.)
7- عکسی هوایی منتشر شده از مکه و مدینه و نور این دو بقعه در فضا، توسط او گرفته نشده است. این عکس سال 1999 تهیه شده و سایت spaceimaging.com آن را منتشر کرده است.
به اصطلاح ما، عکس فتوشاپ شده یا Doctorate هست و به آن نور اضافه شده است. چیزی که در عکس اصلی وجود ندارد.
در نهایت، اهل بیت علیهماسلام و رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم، انوار حقیقی این عالم هستند و بر قلوب مسلمانان و آزادهخواهان عالم جاری. قطعا اگر چشمها به حقیقت گشوده شوند، نور بقعهی آنها هم در عالم تابیده خواهد شد، اما به این شکل و این چنین، خیر.
بیان اینگونه مطالب نهتنها درست نیست، بلکه صرفا نشر یک دروغ است و همچنین میتواند باعث تزلزل دل بسیاری از کسانی که قلب آنها آمادگی و پذیرش اسلام دارد، بشود.
به امید اینکه اخبار را موثق و درست نقل کنیم.
- ۹۳/۰۵/۰۸
یه عده یا از روی جهالت و یا از سر زرنگی هر روز داستان مسلمان شدن یه نفر رو به دورغ منتشر میکنند
از مستر بین گرفته تا مایکل جکسون و جنیفر لوپز و آنجیلینا جولی و ....!